IMG_3489Aangenaam kennis maken. Ik ben Jacqueline Mettes,

eigenaresse van Case nel Verde sinds eind 2015. Na vier maanden van verbouwing en vernieuwing is het huis klaar sinds april 2016 om u te ontvangen als gast.

Zelf ben ik sinds enige jaren enige maanden van het jaar woonachtig in het fantastisch mooie Rome. Ik begeleid daar  toeristen en werk voor een galerie (zie ook www.travelelse.com en www.jacquelinemettes.com). Ik ontmoet daardoor veel mensen van allerlei nationaliteiten. Mijn hobby’s fotografie en aquarelleren, kan ik er oneindig toepassen. Vandaar dat in dit huis enige werken van mijn hand te zien zijn, evenals die van mijn Napolitaanse vriend.

Zo heb ik gelijk een beetje uitgelegd, waarom dit huis een Italiaanse naam en inslag heeft.

De inrichting van het huis, kan bestempeld worden als gezellig, persoonlijk en luxueus.

Mijn motto is: u moet zich thuis voelen, prettig voelen. Vakantie dient een mooie herinnering te zijn.

Daarom is bij mij een standaard vakantiehuis inrichting uit den bozen. Ik wil u huiselijkheid en gezelligheid bieden. Uw verblijf in Casa nel Verde, dient u een mooie herinnering te geven aan een heerlijke vakantie of verblijf.

 

Ik respecteer u als gast, en ik hoop dat u mijn huis respecteert….

Ik bied u in en rondom dit huis veel comfort. Een grote tuin met een mooie omheinde vijver, 3 grote tweepersoons slaapkamers, 2 luxueuze badkamers, 2 aparte toiletten, een volledig ingerichte keuken. Als gast van mijn huis staan de faciliteiten van het 5-sterren recreatiepark TerSpegelt gratis voor u ter beschikking. Ook dit deel van het park kiest voor kwaliteit en vernieuwing en is het uitgeroepen als beste ANWB camping 2015. Onlangs is de langste pumptrack baan hier geopend en ook het restaurant De Keizer doet zijn naam eer aan.

Redenen waarom ik dit huis heb gekocht, is dat het recreatiepark kiest voor kwaliteit en vernieuwing, waar u als gast alleen maar van kunt profiteren, en ik me daar graag bij aansluit. Een andere reden was, dat u totaal geen last van het recreatiepark heeft. Mijn huis ligt aan de bosrand in een oase van rust. U loopt of fietst zo de natuur in. Terwijl het recreatiegedeelte binnen 5 minuten loopafstand te bereiken is. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Voor de wat ouderen, is dit huis ideaal omdat het in een oase van rust ligt, weg van het vertier. U loopt of fietst zo de natuur in.

Tevens is het beneden drempelloos, en is er een tweepersoons slaapkamer beneden met een inloop douche.

 

Mijn gasten komen overal vandaan:  Belgie, Engeland, Amerika, IJsland, Israel, Frankrijk, Oostenrijk.