IMG_3489Aangenaam kennis maken.

Ik ben Jacqueline Mettes,

eigenaresse van Case nel Verde sinds eind 2015. Na vier maanden van verbouwing en vernieuwing is het huis klaar sinds april 2016 om u te ontvangen als gast.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de cijfertjes. In 2011 kreeg ik de mogelijkheid om voor enige maanden naar het mooie Rome te gaan, echter enige maanden zijn enige jaren geworden. Ik begeleidde er toeristen en werkte in een galerie (zie ook www.travelelse.com en www.jacquelinemettes.com). Ik ontmoette daardoor veel mensen van allerlei nationaliteiten. Mijn hobby’s fotografie en schilderen, kon ik er oneindig toepassen. Vandaar dat in dit huis enige werken van mijn hand te zien zijn, evenals die van mijn Napolitaanse vriend. Dat ik het huis een Italiaanse naam heb gegeven-Casa nel Verde, huis in het Groen-, is dan ook te verklaren.

Tegenwoordig weer woonachtig in Nederland.

Mijn motto is: u moet zich thuis voelen, prettig voelen. Vakantie dient heerlijk te zijn, een mooie herinnering…

Daarom is bij mij een standaard vakantiehuis inrichting uit den bozen.De inrichting van het huis kan bestempeld worden als gezellig, persoonlijk en luxueus. Ik wil u huiselijkheid en gezelligheid bieden. Uw verblijf in Casa nel Verde, dient u een mooie herinnering te geven aan een heerlijke vakantie of verblijf.

Redenen waarom ik indertijd dit huis heb gekocht, is dat het recreatiepark kiest voor kwaliteit en vernieuwing, waar u als gast alleen maar van kunt profiteren, en ik me daar graag bij aansluit. Een andere reden was, dat u totaal geen last van het recreatiepark heeft. Mijn huis ligt aan de bosrand in een oase van rust. U loopt of fietst zo de natuur in. Terwijl het recreatiegedeelte binnen 5 minuten loopafstand te bereiken is. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Tevens is er direct vanuit huis een hondenlosloop terrein. Mijn tuin is geheel omheind, ideaal dus ook voor uw lieve viervoeter.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van deze site. U kunt altijd contact met mij opnemen voor informatie.

Hartelijke groetjes,

Ciao,

Jacqueline