DSC_0941Na 4 maanden van verbouwing is Casa nel Verde in april 2016 klaar om u als gast te verwelkomen..

Casa nel Verde, een groot, gezellig en comfortabel vakantiehuis, geschikt voor 8 personen, eventueel met kleine kinderen uit te breiden tot 11 persoons. Het is gelegen op het bungalowpark van 5-sterren recreatiepark TerSpegelt te Eersel. De woning ligt in alle rust aan de bosrand van het bungalowpark. Het recreatiedeel ligt 200m verderop, waar u als gast van mijn huis gratis gebruik kunt maken van alle faciliteiten die het park u biedt.

U en uw kinderen hoeven zich niet te vervelen met dit park in de nabijheid: een verwarmd binnen zwembad, 2 meertjes waar gesurft en gewaterfietst kan worden, een klimmuur, tennisbanen, midgetgolf etc. etc. Onlangs is er een pumptrack baan aangelegd, de grootste van Europa. Dit park doet zijn 5 sterren eer aan en is open van 1 april-1 november.

Kiest u voor rust, dan fietst of loopt u zo vanuit het huis de bossen in. In de woning liggen allerlei fiets- en wandelroutes voor u ter beschikking.

Diverse golfbanen binnen een straal van 15km, evenals vele maneges…

Grote steden als Antwerpen,  Brussel, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Dusseldorf zijn met de auto binnen een uur bereikbaar.

De Beekse Bergen en de Efteling zelfs binnen een half uur tot 45 minuten.

In de documentatiemap, welke voor u op het bureautje ter inzage ligt, ziet u welke ruime keuze u heeft om de gezellige omgeving te verkennen, de evenementen die op dat moment worden georganiseerd en diverse kortingsbonnen voor de meest uiteenlopende onderwerpen…

Geniet van natuur, cultuur, steden, sport, spel en de Brabantse gezelligheid.

En anders nodigt de heerlijke tuin u wel uit om tot rust te komen, de vogels te horen fluiten en de eekhoorns te zien spelen.

Kortom: Het huis kenmerkt zich door huiselijkheid en luxe. Mijn motto is: u, als gast, moet zich thuis voelen. Een standaard-vakantiehuis-inrichting is bij mij uit den boze. Het huis heeft juist een eigen sfeer en identiteit. En er is voldoende te doen, al op loopafstand, om van uw vakantie een succes te maken.