Casa nel Verde, een groot, gezellig en comfortabel vakantiehuis, geschikt voor 8 personen. Het is gelegen op het bungalowpark van 5-sterren recreatiepark TerSpegelt te Eersel. De woning ligt in alle rust aan de bosrand van het park. Het recreatiedeel ligt 200m verderop, waar u als gast van mijn huis gratis gebruik kunt maken van alle faciliteiten die het park biedt.

U en uw kinderen hoeven zich niet te vervelen met dit park in de nabijheid: een verwarmd binnen zwembad, 2 meertjes waar gesurft en gewaterfietst kan worden, een klimmuur, tennisbanen, midgetgolf etc. etc. Onlangs is er een pumptrack baan aangelegd, de grootste van Europa. Dit park doet zijn 5 sterren eer aan en is open van 1 april-1 november.

Kiest u voor rust, dan fietst of loopt u zo vanuit het huis de bossen in. In de woning liggen allerlei fiets- en wandelroutes ter beschikking.

Diverse golfbanen binnen een straal van 15km, evenals vele maneges…

Grote steden als Antwerpen,  Brussel, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Dusseldorf zijn met de auto binnen een uur bereikbaar.

De Beekse Bergen en de Efteling zelfs binnen een half uur tot 45 minuten.

In de documentatiemap, welke voor u op het bureautje ter inzage ligt, ziet u welke ruime keuze u heeft om de gezellige omgeving te verkennen, de evenementen die op dat moment worden georganiseerd en diverse kortingsbonnen voor de meest uiteenlopende onderwerpen…

Geniet van natuur, cultuur, steden, sport, spel en de Brabantse gezelligheid.

En anders nodigt de heerlijke tuin u wel uit om tot rust te komen, de vogels te horen fluiten en de eekhoorns te zien spelen.

Kortom: Het huis kenmerkt zich door huiselijkheid, luxe en rust. Mijn motto is: u, als gast, moet zich thuis voelen. Een standaard-vakantiehuis-inrichting is bij mij uit den boze. Het huis heeft juist een eigen sfeer en identiteit. En er is voldoende te doen, al op loopafstand, om van uw vakantie een succes te maken.

Voor de wat ouderen is dit huis ideaal. De begane grond is drempelloos en er is een twee persoons slaapkamer met aangrenzend een badkamer met inloopdouche. 

Natuurlijk zijn de viervoeters van harte welkom. De tuin is volledig omheind.

Mijn gasten komen overal vandaan:  Belgie, Engeland, Amerika, IJsland, Israel, Frankrijk, Oostenrijk. Op de sites van HomeAway en huureenhuisje.nl staan alleen maar optimale beoordelingen, tevens leuke teksten in het gastenboek.

Ik respecteer u als gast, en ik hoop dat u mijn huis respecteert….

Ik bied u in en rondom dit huis veel comfort. Een grote tuin met een mooie omheinde vijver, 3 grote tweepersoons slaapkamers, 2 luxueuze badkamers, 2 aparte toiletten, een volledig ingerichte keuken. Als gast van mijn huis staan de faciliteiten van het 5-sterren recreatiepark TerSpegelt gratis voor u ter beschikking. Ook dit deel van het park kiest voor kwaliteit en vernieuwing en is het uitgeroepen als beste ANWB camping 2019. Onlangs is de langste pumptrack  baan van Europa hier geopend en ook het restaurant De Keizer doet zijn naam eer aan.

Veel plezier bij het bekijken van deze site. U kunt altijd contact met mij opnemen voor vragen of informatie.