Kom ontspannen in Eersel, welkom in Casa nel Verde…

geplaatst in: Uncategorized | 0

De gasten komen overal vandaan: Israel, America, Engeland, Duitsland, IJsland. De recensies bij HomeAway en Huureenhuisje.nl zijn optimaal (*****). Het gastenboek bestaat uit enthousiaste reacties. 30% van de gasten komen terug, zelfs voor de 5e keer…. Welkom.

Kom binnen bij de gezellige houtkachel als het wat killer is, geniet van de grote tuin met de warme zomeravonden. Oneindig wandelen en/of fietsen direct in de bossen, gezellig eten bij de diverse gelegenheden en genieten van de Brabantse gezelligheid…

De terrassen op de markt van Eersel zijn allen geopend, wel van tevoren reserveren ivm Corona.

De gehele tuin is omheind, viervoeters zijn van harte welkom….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *