Welkom in Casa nel Verde, Huis in ’t Groen

geplaatst in: Uncategorized | 1

De gasten komen overal vandaan: Israel, America, Engeland, Duitsland, IJsland en natuurlijk van korter bij.

De recensies bij HomeAway (Nu Vrbo) en Huureenhuisje.nl zijn optimaal (*****). Het gastenboek bestaat uit enthousiaste reacties. 30% van de gasten komen terug, zelfs voor de 7e keer….

Welkom.

Kom binnen bij de gezellige houtkachel voor als het wat killer is, geniet van de grote tuin gedurende de warme zomeravonden. Oneindig wandelen en/of fietsen direct vanuit het huis zo de bossen in, gezellig eten bij de diverse gelegenheden vlakbij huis en genieten van de Brabantse gezelligheid…

De gehele tuin is omheind, viervoeters zijn van harte welkom….

  1. Gerry Blom

    Verblijf op 18-11-2019
    Warme inrichting, ruim voldoende huisraad en keukengerei. Mooie ligging en fantastisch uitzicht op de grote tuin. Zoveel te zien, mezen, vlaamse gaaien, eksters, eekhoorns. We hebben het geweldig naar ons zin gehad en komen zeker terug voor een volgende vakantie. Dank je Jaqueline voor deze fantastische ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *